Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırmaspor'dan İstanbul'da gol show

Bandırmaspor

Geçtiğimiz hafta kendi evinde ağırladığı Fethiyespor'u 3-1 lik skor ile geçen Bandırmaspor İstanbul Yahya Baş stadyumunda Güngörenspor ile karşılaştı.Güngören karşısında muhteşem bir oyun sergileyen Bandırmaspor karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde ağırladığı Fethiyespor'u 3-1 lik skor ile geçen Bandırmaspor İstanbul Yahya Baş stadyumunda Güngörenspor ile karşılaştı.Güngören karşısında muhteşem bir oyun sergileyen Bandırmaspor karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı. Bugsaşspor 82. Dakikada attığı tek gol ile Giresunspor'u mağlup ederek sıralamadaki liderliğini 6 puan ve +5 averaj ile korudu. +4 averaj ve 6 puan ile Bandırmaspor, haftayı 2. Olarak kapattı.
Stat: Mimar Yahya Baş
Hakemler: İlkay Aydın, Metin Cebeci, Samet Çiçek
İstanbul Güngörenspor: Egemen, Yunus Murat, Mustafa, İbrahim, Hakan, Özgür (Dk. 53 Mehmet), Sinan (Dk. 64 Atakan), Fuat, Murat (Dk. 82 İsa), Pekin, Erkan
Bandırmaspor: Kılıç Arslan, Adem, Ercan, Ali, Koray, Celal, Bülent, Yunus, Sinan (Dk. 84 Recep Berk), Zafer (Dk. 76 Serdar), Sezai (Dk. 46 Cenk)
Goller: Dk. 12 Özgür (İstanbul Güngörenspor), Dk. 26 Zafer, Dk. 31 İbrahim (Kendi kalesine), Dk. 46 Sinan, Dk. 58 Cenk (Bandırmaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 42 Yunus, Dk. 67 Cenk (Bandırmaspor), Dk. 59 Pekin, Dk. 81 Hakan (İstanbul Güngörenspor)
Maçtan notlar
Güngören Yahya Baş stadında oynanan karşılaşmaya Bandırmaspor kontrollü olarak başladı. Ortalama 900-1000 arası Bandırmaspor taraftarının izlediği maçta 12. Dakikada Güngören'in kullandığı serbest atışta Özgür'ün direk kaleye vurduğu topa kaleci Kılıçaslan müdahalede etmeyince top ağlarla buluştu 1-0. Golden sonra Bandırmaspor yediği gölün şokundan çıkmaya başladığı anlarda Zafer sahneye çıktı. 27. dakikada yaklaşık 25 metrelik bir uzaklıktan şut vuran Zafer, topu adeta 90 tabir ettiğimiz kalenin çatalına vurarak ağlarla buluşturdu Güngören kalecisine sadece topa bakmak kaldı.( 1-1 ). Bu golden sonra Bandırmaspor tüm hatlarıyla yüklenmeye başladı. Üst üste yaptığı ataklar 30. Dakikada sonuç verdi. Bu dakikada Koray mükemmel bir şut çıkardı. Savunmaya da çarpan top filelere gitti 1-2. Bu golden sonra Maçta tüm kontrol Bandırmaspor'a geçti. Orta sahada yaptıkları pres ile rakibin hücuma çıkmasını resmen engellediler. Orta sahayı geçemeyen Güngören uzun toplarla Bandırmaspor sahasına girme denemeleri yapmaya başladı. 39. Dakika Koray'ın ceza sahasına yaptığı ortada Sezai'den önce rakip savunma topu uzaklaştırdı. 40. dakikada Yunus sarı kart gördü. 43. dakikada Zafer kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu Ali Serin'e çıkarttı. Ali boş kale yerine topu auta attı. Başka pozisyon olmayınca ilk yarı 2-1 Bandırmaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
2.yarı
Bandırmaspor ikinci yarıya golle başladı. 46. Dakikada Bandırmaspor'un ilk atağında Ali Serin'in Sinan'a verdiği şık ara pasıyla, Sinan gelişine vurdu ve topu 3. Kez Güngören kalesine yolladı.( 1 -3 ) İkinci yarıya Fuat Yaman, Sezai – Cenk değişikliği ile başladı. 53. Dakikada Güngören spor'da Özgür yerini Mehmet Şen'e bıraktı. Bandırmaspor ikinci yarı adeta tek kale oynayarak rakibini iyice bunaltarak gol arayışlarına devam etti ve nihayet 4. Gol 58. Dakikada Cenk'in ayağından geldi. 58. Dakikada topla buluşan Cenk topu önüne alarak ceza sahasına girdi ve topu kalecinin üzerinden Güngören ağlarına yolladı1–4. Golden sonra kontrollü oyununu sürdüren Bandırmaspor, rakibine pozisyon vermeyerek Kalesinde herhangi bir tehlike yaşanmasını engelledi. Karşılaşmanın sonlarına doğru oyun biraz sertleşse de Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmayı Bandırmaspor 1-4 kazandı.
(İLKHABER)


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı